B&B Het Driehoeksnest

Gastenboek

23 berichten, 3 pagina's 
24-06-2013
Geplaatst door: J. Verschuren

Geweldig

We hebben geweldig genoten van ons verblijf in Dalfsen tijdens ons moeder-dochterweekend in een zeer knus huisje. Bedankt voor de goede zorgen!

05-06-2013
Geplaatst door: Miu de Vries

verblijf 14-2-'13

Een late reactie, maar ik moest ineens terugdenken aan ons verblijf hier, op 14 februari jl. Niet voor Valentijnsdag, maar om een hond uit het asiel te halen... We hebben er geen spijt van gehad, niet van onze Tirza, maar zeker ook niet van het B&B. Helaas was manlief ziek en konden we er daarom niet optimaal van genieten, maar het was een heerlijk huisje op een prachtige plek, met geweldige goede sfeer, en met (prettige) aandacht en zorg van gastheer/gastvrouw (Thea stond letterlijk klaar met allerlei middeltjes om de griep-ellende te verzachten)! Een aanrader dus, deze B&B!!
Alsnog onze hartelijke dank,
Wim en Miu uit Rotterdam

24-04-2013
Geplaatst door: Ineke Binnendijk

verblijf in Het Driehoeksnest

Graag maken we gebruik van de mogelijkheid om onze waardering uit te spreken voor de B&B Het Driehoeksnest. We mochten 4 dagen genieten van de rust, het heerlijke, gevarieerde ontbijt en de prachtige omgeving. Volop fiets- en wandelroutes, mooie oude boerderijen, de Vecht met zijn uiterwaarden en in Ommen en Dalfsen genoeg terrassen en eetgelegenheden. Thea, bedankt voor je goede zorgen!

April 2013 Ineke en Agnès.