B&B Het Driehoeksnest

Gastenboek

23 berichten, 3 pagina's 
10-09-2021
Geplaatst door: Colin & Ingrid

Genieten van het goede leven

Na de eerste keer met een vriendin te hebben gelogeerd, kon ik niet wachten om hier met mijn man te komen.
De gastvrijheid van Thea en Rob, de knusse maar toch ook ruime woning, het geweldige ontbijt, dat iedere dag weer andere verrassingen had, de service en onvermoeibare inzet van de gastvrouw zorgde (wederom) tot een fantastisch verblijf.
We komen in het voorjaar terug, zeker weten!!

25-08-2021
Geplaatst door: Ko, Elma, Peter, Sylvia

Genoten

Onze eerste B&B ervaring en wat hebben wij genoten van de leuke, gezellige B&B.
Thea is een supergastvrouw, alles tot in de puntjes verzorgd. Het ontbijt is zo uitgebreid en met liefde klaargemaakt, dat zie je en proef je. Bedankt, we hebben genoten van onze minivakantie.

23-06-2021
Geplaatst door: Sonja

Een heerlijke week

Wij zijn een week te gast geweest bij Thea en Rob. Te gast met een grote G want wat zijn we verwend. We kregen iedere ochtend een uitgebreid ontbijt waarvan je de liefde en aandacht die Thea er aan geschonken had duidelijk kon zien en proeven. Iedere ochtend had Thea weer iets anders bedacht. We hebben heerlijk gefietst en genoten van de prachtige omgeving. Het huisje was ook perfect met alles erop en eraan. De kippetjes en de poesjes die rondliepen maakte het plaatje compleet. Kortom een aanrader. Thea en Rob bedankt voor de leuke week in jullie Driehoeksnest! Groetjes Jos & Sonja

14-05-2021
Geplaatst door: Erik en Mirjam

Wat een fijn verblijf

Wij hebben 4 nachten gelogeerd bij Thea en Rob en ondanks dat t weer niet zo best was, hebben wij t enorm naar ons zin gehad. Het huisje is van alle gemakken voorzien en smaakvol ingericht. De ligging is heerlijk rustig en de omgeving biedt veel moois als je van wandelen en fietsen houdt. De gastvrijheid is geweldig. Thea is heel attent en laat je zeer welkom voelen. Wij vonden t een schot in de roos en hebben alweer geboekt, hopelijk met wel wat beter weer.

14-05-2021
Geplaatst door: Erik en Mirjam

Wat een fijn verblijf

Wij hebben 4 nachten gelogeerd bij Thea en Rib en ondanks dat t weer niet zo best was, hebben wij t enirm naar ons zin gehad. Het huisje is van alle gemakken voorzien en smaakvol ingericht. De ligging is heerlijk rustig en de omgeving biedt veel moois als je van wandelen en fietsen houdt. De gastvrijheid is geweldig. Thea is heel attent en laat je zeer welkom voelen. Wij vonden t een schot in de roos en hebben alweer geboekt, hopelijk met wel wat beter weer.

22-09-2019
Geplaatst door: Zwanet Blaauw

Gastvrij

Ontzettend genoten het afgelopen weekend! Wat een fijn huis en Thea en Rob zijn ontzettend gastvrij.
Het ontbijt tot in de puntjes verzorgd en wat helemaal goed is, zijn de tips die Thea kan geven over wat er te doen is in de omgeving en/ of waar je heerlijk kunt eten.
Wíj komen heel graag nog een x terug.

12-06-2019
Geplaatst door: Anneke,Hans en Josse

genieten in het Vechtdal

We hebben met z'n drieën een heerlijk lang Hemelvaartsweekend doorgebracht in het Driehoeksnest van Rob en Thea. Geluk gehad met het weer, genoten van het mooie en gevarieerde Vechtdal (elke dag minimaal een keer met het zelfbedieningspontje natuurlijk). Maar de extra plus komt voor rekening van Thea en Rob, die er plezier in hebben om hun gasten te verwennen en te laten genieten. Dank daarvoor!!

30-09-2018
Geplaatst door: Petra and friends

Ons verblijf op 27.09.2018

Op 27 september kwamen wij (4 vriendinnen) aan bij het driehoeksnest. Het bleek een ontzettend leuk “ huisje” met 2 leuk ingerichte slaapkamers en een schattige woonkamer en keuken. De badkamer bleek modern met een heerlijke douche/ bad en er lagen badjassen en handdoeken. Na een gastvrije ontvangst door de gastvrouw Thea met koffie en cake gingen we aan de wandel. Het was echt genieten in de prachtomgeving van Dalfsen en Ommen. De andere ochtend hadden wij het ontbijt besteld om 9 uur..... en wat een ontbijt. Het ontbrak ons echt aan niets! Allerlei broodjes, koffie/thee verse jus d’orange, yoghurt met granola, eitjes en allerlei soorten beleg..... echt heerlijk!!!
Kortom, we hebben heerlijk genoten van ons verblijf in het driehoeksnest , de gastvrijheid van de gastvrouw Thea en gastheer Rob en de prachtige omgeving!! We zullen er dan ook zeker terug komen!!

16-09-2016
Geplaatst door: Peter & Margreet

De plek om tot rust te komen!

Wat zijn we afgelopen dagen weer verwend in Het Driehoeksnest! De mooie locatie, het huisje, de rustieke sfeer, de prachtige omgeving, de hartverwarmende gastvrijheid en niet te vergeten Th's top ontbijt (...) Dit alles maakt Het Driehoeksnest meer dan een B&B en voor ons De plek om terug te komen

12-09-2016
Geplaatst door: Bart, Simone & Tijn

Top verblijf!

Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad met z'n drietjes in (heel toepasselijk) Het Driehoeksnest! Alles was aanwezig om ons onbezorgd te laten genieten; fijne bedden, een zitje buiten, complete, ruime keuken en een zalig uitgebreid ontbijt. Wat een goed begin van de dag! Ook aan onze peuter van 2 jaar werd gedacht met een bekertje limonade bij aankomst, een opgemaakt campingbedje, kinderstoel en leuk kinderbestek bij het ontbijt. Het prachtige weer en de mooie omgeving maakten ons verblijf helemaal af! Dank je wel Thea voor je gastvrijheid.